Get Adobe Flash player
     
 

Manacc: uw garantie voor een optimale dienstverlening

Het zelfstandige accountantskantoor Manacc werd in 1989 opgericht door Jef Peeters. Ondertussen is de tweede generatie er ook aan de slag en stelt het kantoor zeven personen te werk.

Tot uw dienst

Door onze jarenlange ervaring zijn wij vertrouwd met de noden van zelfstandigen en ondernemers. Wij kennen uw specifieke wensen en zijn vertrouwd met de meest uiteenlopende sectoren. U kunt bij ons terecht voor een compleet dienstenpakket op administratief en fiscaal vlak. Daarnaast helpt Manacc u ook bij vereffeningen zodat uw vennootschap op een correcte manier kan worden ontbonden.

Persoonlijke vertrouwensrelatie

Uiteraard zijn wij nauw betrokken bij uw zaak. U krijgt bij ons een vaste contactpersoon die uw dossier door en door kent. Indien nodig laat die persoon zich bijstaan door een andere medewerker op basis van de vereiste specialiteit.

Over de naam

De benaming Manacc staat voor MANagement ACCounting. Kort en krachtig willen we hiermee aangeven dat u naast de gebruikelijke boekhoud- en accountancydiensten ook bij ons terecht kunt voor de meest uiteenlopende zaken die komen kijken bij het beheer van uw organisatie.

 
     
webdesign artmania